Shopping weekend in Frankfurt am Main

Frankfurt am Main, capitala financiara a Germaniei si unul din cele mai bogate orase ale Germaniei, este in consecinta si o destinatia favorita pentru cei care iubesc shopping-ul de lux.

Frankurt-am-Main

Nu lipsesc din palmaresul sau fashion designeri precum:

  • Channel,
  • Gucci,
  • Armani,
  • Hugo Boss si multi multi altii.

Goethe Strasse

In localitatea invecinata, Wiesbaden, capitala administrativa a landului Hessen si oras al luxului, sunt prezente o multime de  boutique-uri exceptionale unde elegant, calitatea si unicitatea sunt la superlativ.

In cazul in care iti doresti sa iti intregesti colectia cu piese vestimentare unice care te vor scoate definitiv din tipare, te invitam sa te urci in avion si sa vii la Frankfurt pentru cateva zile. Consultantul nostru de fashion si creatoarea colectiilor Modissima, Alina Gerbig te va insoti in turul magazinelor din Frankfurt si imprejurimi, si iti va povesti tot ce trebuie sa stii despre ultimele tendinte si ultimele creatii ale fashion designer-ilor.

shopping weekend

In cazul in care esti interesata, trimite-ne un email la contact@modissima.ro sau direct la alina@modissima.ro si spune-ne ce anume cauti, care sunt preferintele tale in materie de fashion si noi iti vom personaliza excursia.

Te putem ajuta si cu tips pentru cazari, transport, restaurant si baruri, tot ce-ti trebuie ca sa ai un weekend de neuitat.