Cine sunt eu

Bine ai venit la MODISSIMA, dragă prietenă!

Bine ai venit în paradisul tricotatului și al croșetatului.

Dacă ești aici înseamnă că iubești cu adevărat, la fel ca și mine acest HOBBY.
Și nu doar atât, ci înseamnă că ești la fel de pretențioasă în alegerea materialelor și accesoriilor pentru această îndeletnicire minunată.

După cum ai observat deja, la MODISSIMA nu vei găsi fire terne, obișnuite ci doar ce-i mai bun de la natură, precum și fire speciale, strălucitoare care să dea proiectelor tale acel ceva în plus care să le facă unice. Pentru că munca ta este neprețuită și este păcat să irosești timpul tău prețios, folosind materiale sintetice și banale.

Mi-aș dori să pot să am tot timpul pe stoc multe produse, pentru că știu că fiecare proiect are nevoie de acel ceva, unic. MODISSIMA este însă un proiect mic, cu posibilități reduse. Dar fac tot posibilul să-ți împlinesc visele. Dacă ai în minte un fir pe care ți-l dorești neapărat, aș vrea să știi că poți să-l obții chiar dacă nu-l găsești în catalog. Dă-mi un telefon sau email și vedem cum putem să rezolvăm.

Am negociat cu furnizorii cu care colaborez, întotdeauna doar producători, condiții bune care să-mi permită să-ți ofer ceea ce ai nevoie și în cantități mai mici și la prețuri rezonabile.

Andrelele și croșetele din magazin au fost alese și testate cu atenție și îți garantez că plăcerea lucrului este mult mai mare folosindu-le. Pentru că sunt așa cum spun și cei care le fac: LUX PENTRU MÂINI. Dacă nu crezi, încearcă-le și te vei convinge singură să nu te mai întorci niciodată la andrelele și croșetele tale vechi.

Dacă ai nevoie de sfaturi și păreri obiective despre firele din magazin, contactează-mă. Îți garantez că nu-ți voi recomanda niciodată un produs pe care eu nu l-aș folosi cu toată încrederea.

Te îmbrățișez cu drag,
Silvana

Mă poți contacta:

La telefon: 0771519503 – Silvana
E-mail: contact@modissima.ro
Facebook: MODISSIMA

MODISSIMA este marcă a:
Speianu Andreea Silvana î.i.
CUI: RO25932310
Nr. Reg. Com: F08/1051/2009
Brașov

0 items - 0.00 lei Checkout View Cart