Detalii despre livrare

Termenul de livrare pentru produsele aflate în stoc este de 1-2 zile lucrătoare, socotite de la data preluării comenzii. Dacă dorești să comanzi produse care nu sunt pe stoc, te rugăm să ne contactezi pentru ați comunica termenul estimat și condițiile în care produsele vor putea fi livrate.

În cazul în care termenul de livrare indicat nu poate fi respectat, te informam în timp util. În cazul în care, datorită întârzierii nu mai dorești să cumperi produsele, ai posibilitatea să renunți la comandă și vei primi banii înapoi, în cazul în care comanda a fost achitată.

Livrăm prin curier rapid, la adresa indicată în formularul de comandă sau la Oficiile Poștei Române în cazul în care ai optat pentru aceasta modalitate de livrare.

Produsele digitale (broșuri, reviste, vouchere cadou) sunt disponibile pentru download în mod automat dacă ai făcut plata prin Paypal sau le vei primi pe e-mail în maxim 1-2 ore de la confirmarea plății prin transfer bancar.

Costul livrării, unde se aplică este menționat în formularul de comandă.

Pentru mai multe informaţii despre detaliile legate de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact@modissima.ro, iar noi te vom înştiinţa în cel mai scurt timp posibil prin email sau telefon ziua în care coletul a fost expediat.

Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

0 items - 0.00 lei Checkout View Cart