Alți termeni și condiții

DREPTURI DE AUTOR

Modissima.ro este marcă a Speianu Andreea Silvana î.i. Brașov, CUI: 25932310, Nr. Reg. Com: F08/1051/2009 iar design-ul, textele, grafica, structura, conceptul şi toate informaţiile de pe site-ul www.modissima.ro sunt proprietatea exclusivă a Speianu Andreea Silvana î.i.
Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al modissima.ro

 

PREȚURI ȘI TAXE

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site și sunt exprimate în RON.

Speianu Andreea Silvana î.i. este plătitoare de TVA prin urmare prețurile afișate pe site conțin TVA în prețul final.

Prețurile afișate pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor de achiziție de la producători și a campaniilor de reduceri derulate.

LITIGII

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi adresate justiției conform reglementărilor în vigoare.

RECLAMAȚII

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@modissima.ro. Vă asigurăm că  vom face tot posibilul să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, MODISSIMA are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra.

Scopul colectării datelor este:

– informarea utilizatorilor/cumpărătorilor privind situația contului lor de pe modissima.ro,

– informarea utilizatorilor/clienților privind starea comenzilor,

– evaluarea produselor și serviciilor oferite,

– activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a MODISSIMA și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de către MODISSIMA, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către MODISSIMA, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fara a se limita la: activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Astfel, modissima.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

modissima.ro nu promovează spam-ul. Orice utilizator/cumpărător care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul modissima.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștrii contractuali.

De asemenea, MODISSIMA poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asigurători.
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

0 items - 0.00 lei Checkout View Cart